Opinie

Ronald Sörensen:Arrogante kongsi verdient tik op vingers

Ben je voor democratie, dan stem je op Wilders.

Volg regelmatig het nieuws, en u begrijpt dat onze regenten het gevaar van de islam chronisch onderschatten wanneer zij vertellen dat die religie niets te maken heeft met de terreur die het vrije Westen teistert en dagelijks bedreigt. Al decennia worden we bewust verkeerd voorgelicht om te voorkomen dat we concluderen dat die multiculturele samenleving helemaal niet zo ideaal is.

Zelf denken wordt door onze machthebbers absoluut niet op prijs gesteld. Referenda worden genegeerd, burgemeesters worden benoemd en de kieslijsten worden in achterkamertjes samengesteld; slechts een handvol politici haalt de kiesdeler. Dat wil het partijpatriciaat graag zo laten.

De regentenpartijen hebben twee dingen gemeen. Ze willen hun ondemocratische stelsel behouden en ze fulmineren tegen boodschapper Geert Wilders. Daarbij worden ze volop geholpen door hun politieke vrienden bij de media en in de sociale ‘wetenschap’. Nu is het moment om die arrogante kongsi een stevige tik op de vingers te geven. Daarom stem ik op de PVV van mijn vriend Geert.

Ronald Sörensen was Eerste Kamerlid voor de PVV.