Reportage

Muziek

Trio Bier met Henk Hofstede

Foto Saskia van Loenen

Vrijdagavond swingen in stadscafé De Nieuwe KHL, want dan treedt Trio Bier op in deze fijne, maar nog wat onbekende concertzaal. Wie de vrolijke heren nog nooit heeft zien spelen, heeft nu dus twee goede redenen eens te gaan kijken. De energie spat ervan af in hun Nederlandstalige liedjes, evenals de liefde voor Amsterdam. Met gastoptreden van Henk Hofstede (Nits). Na afloop dj’s, zodat gewoon doorgedanst kan worden. Het publiek is over het algemeen boven de 40, wat na al die uitgaansgelegenheden waar je je als veertiger of vijftiger al snel bejaard voelt een verademing is. Uitgaan te midden van gelijkgestemden: het kan nog in Amsterdam. Toegang gratis. Vrijdag 10 maart, 21.00 uur, Oostelijke Handelskade 44A. www.denieuwekhl.nl