We hebben iets nieuws: ontvang nu onze berichten via Facebook Messenger

Scan deze code met je telefoon in Facebook Messenger (selecteer rechts onderin 'People' en dan 'Scan Code'), en je kunt meteen beginnen.

NRC lanceert iets nieuws: onze eigen chatbot in Facebook Messenger. Je ontvangt elke ochtend op de tijd die jij kiest een update met het laatste nieuws en het beste van NRC. Tussentijds bijgepraat worden met onze nieuwste stukken en alles lezen over je favoriete onderwerpen? Dat kan ook.

Hoe werkt het?

Scan de code hierboven in Facebook Messenger of ga naar NRC Update en stuur ons een berichtje. Kies een voorkeurstijdstip en ontvang vervolgens één update per dag, direct in je inbox.

Later op de dag berichten ontvangen kan ook. Klik in het menu op ‘Geef me een update’, kies een thema - van het laatste nieuws tot alles over economie of lifestyle, of gewoon de selectie van NRC - en wij sturen direct een reeks recente artikelen. Dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:

Afmelden kan eenvoudig via de menubalk.

Deze dienst is net als onze WhatsApp-dienst ontwikkeld in samenwerking met Wireless Services. Vertel ons wat je ervan vindt, dan maken wij het graag nóg beter. Mail naar lezersdesk@nrc.nl