Voorstelling

Fysieke en akoestische trip

Foto Bart Van der Moeren

Dinsdag- en woensdagavond in theater Frascati: While we strive, een dansvoorstelling in reprise die twee jaar terug lovende kritieken kreeg. Drie dansers verleiden het publiek mee te gaan in een zintuiglijke trip; zij „geven nieuw leven aan de relatie tussen geluid en beweging: zien wordt horen en horen wordt zien. Ze cirkelen met hun armen, golven en trillen met hun lichamen, klampen zich intiem aan elkaar vast en brengen het ritme tot het uiterste. Barstend van energie zetten ze de zintuigen op scherp.” Een fysieke en akoestische ervaring; NRC beoordeelde deze voorstelling als een van de beste voorstellingen van 2015 en gaf 4 ballen. Dinsdag 21 en woensdag 22 februari, 20.30 uur, Frascati 1, Nes 63. www.frascatitheater.nl

    • Saskia van Loenen