Kinderen

Op reis in de ruimte (4+ en 8+)

Foto Artis

Het is voorjaarsvakantie en daarom organiseert Artis allemaal leuke dingen speciaal voor kinderen. Zo zijn in het Planetarium elke dag interactieve live voorstellingen waarbij kinderen zelf door de ruimte zweven. Om 14.00 uur In de maneschijn (4+), over sterren en planeten. Hoe komt het dat het donker wordt? Hoe groot is de zon? Stap samen met Artis de Marsis in een raket naar de ruimte en ontdek het zonnestelsel. Om 15.00 uur én om 16.00 uur Reis door het heelal (8+): ontdek wat er allemaal aan de sterrenhemel te zien is nu, en vlieg sneller dan het licht door het heelal, vanaf de aarde door het zonnestelstel. Zaterdag 18 februari t/m zondag 5 maart (dagelijks), Planetarium, Plantage Kerklaan 38-40. www.artis.nl

    • Saskia van Loenen