ObamaAan het kitesurfen

Foto Jack Brockway/Virgin/Reuters

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama viert vakantie met de Britse zakenman en miljardair Richard Branson op Moskito Island. Dit maakt deel uit van de Britse Maagdeneilanden (Virgin Islands). Branson, onder meer oprichter en grootaandeelhouder van Virgin Air. , bezit het hele eiland Moskito. De oud-president, al langer bevriend met Branson, bekwaamde zich onder meer in het kitesurfen. Branson (66), die bekendstaat om zijn competitieve instelling en zijn stunts, daagde Obama (55) uit tot een wedstrijdje. Dat werd door de ex-president gewonnen. Als president was het Obama om veiligheidsredenen niet toegestaan zich op de surfplank te begeven. Na zijn vakantie zou Obama terugkeren naar Washington. Niet meer naar het Witte Huis, maar naar een nieuwe woning.