Recensie

Recensie Uit eten

Zorg dat je groene kikkerbillen niet in de soep terechtkomen

Het is een wonder dat de keuken van Froggy Ribbit nog open is. Tussen de pannen en pepermolens vind je smerige vliegen en duiven, zorgen overrijpe schimmelkazen ervoor dat je bijna omvalt en vliegen de kikkers je om de oren.

Dat laatste is jouw schuld, want die kikkers bestuur jij. De beestjes in kwestie ontvluchten de verschrikkelijke karikatuur van een Franse chefkok die niets liever wil dan de groene wezens bij hun kikkerbillen grijpen en ze in een soep stoppen. Door te swipen laat je de kikkers over potten en pannen springen terwijl de kok je achternazit en je met een roller bewusteloos wil slaan. Dit is allemaal best te pruimen, maar Froggy Ribbit gaat je algauw tegenstaan door de vele videoreclames in de gratis versie van het spel. Maar om geld neer te leggen voor deze simpele game is wel erg veel gevraagd. Als je het aan de kikker zou vragen, zou hij zo in de pan met kokend water springen als Rob Geus van De Smaakpolitie een keertje zijn vinger over het aanrecht had gehaald.