Recensie

Recensie Film

Star Wars

Nieuwe Star Warsfilm heet ‘The Last Jedi’

The Last Jedi, zo zal de volgende Star Warsfilm heten. Dat maakten Disney en Lucasfilm afgelopen maandag bekend. The Last Jedi is de opvolger van Star Wars: The Force Awakens en wordt deel acht van de succesvolle filmfranchise bedacht door George Lucas. The Last Jedi is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson en komt 17 december uit. In de film spelen Mark Hamill en Carrie Fisher die eind december is overleden, naast nieuwkomers zoals Adam Driver, Daisy Ridley en John Boyega. De opnames met Fisher waren afgerond voor haar overlijden. Deze week maakte vakblad Variety ook bekend dat Woody Harrelson de mentor zal spelen van Han Solo in een geplande Star Warsspin-off over Han Solo, deze film staat los van de originele episodes. (NRC)