Flessenpostverzamelaar

Op een video op vox.com houdt Clint Buffington de eerste flessenpost vast die hij vond. In totaal vond de Amerikaan 83 keer post in een fles (84 als hij de fles met de kassabon meerekent). Zijn obsessie begon in 2007. De destijds 22-jarige Buffington struinde met zijn vader en broer over het strand van een Caribisch eiland, toen hij iets zag glinsteren. Een kleine, groene fles met een kurk. Er bleek een brief in te zitten die het toen pasgetrouwde echtpaar Ed en Carol Meyers op 14 februari 1999 bij North Carolina in de zee gooide. Meer dan achtduizend kilometer en acht jaar verder spoelde de fles aan. Buffington ontcijferde de brief en wist met veel moeite de (nog altijd getrouwde) Meyers te vinden. Hij maakte er een sport van: de flessen vinden en vervolgens de afzenders opzoeken. Het leverde hem een hele serie bijzondere ontmoetingen op. Meestal zijn het liefdesbrieven die hij vindt. Anderen sturen flessenpost voor de lol, soms zit er as in van overleden personen. Op messageinabottlehunter.com staan al zijn verhalen.