Opinie

...was slecht voor de wereld

Barack Hussein Obama was de president die meer voor het buitenland zorgde dan voor zijn eigen mensen, de president die met zijn kumbaya-beleid de wereld alleen maar onveiliger heeft gemaakt, de president die dacht dat we meer te vrezen hebben van CO2-uitstoot dan van islamitische terreur.

Hij hield ronkende speeches, maar weigerde te erkennen dat islamitisch terrorisme voortkomt uit de islam. Hij won de Nobelprijs, maar zijn naïviteit zette de wereldvrede op het spel. Met zijn Midden-Oostenpolitiek ondermijnde hij Israël, de enige democratie in de regio, en met zijn Irandeal kan hij de moellahs zomaar een atoombom in de handen spelen.

Gelukkig komt daar nu allemaal een einde aan.

President Obama was slecht voor de wereld én slecht voor Amerika. Zijn trade deals hebben de Amerikanen alleen maar banen gekost. Zijn open-deurpolitiek voor immigranten maakte zijn land alleen maar onveiliger.

President Obama was de held van Europees links. Hij koesterde alle linkse hobby’s en probeerde het slechtste van het Europese beleid in Amerika te importeren. Net zoals zijn fanclub hier in Nederland hoort hij nu tot het verleden.


partijleider van de PVV