voetbal

Luciano Narsingh verhuist van PSV naar Swansea City

Luciano Narsingh verlaat PSV voor Swansea City. De aanvaller is woensdag bij de club uit de Premier League opgemerkt bij een medische keuring. De verwachting is dat hij donderdag zijn handtekening zet onder een meerjarig contract. PSV zou bijna 5 miljoen euro ontvangen voor de 26-jarige speler die in het bezit is van een aflopend contract. De landskampioen uit Eindhoven nam Narsingh in 2012 voor ruim 4 miljoen euro over van sc Heerenveen. De negentienvoudig international treft twee Nederlanders bij Swansea City. Leroy Fer en Mike van der Hoorn staan al onder contract bij de club uit Wales. Narsingh is de eerste aankoop van trainer Paul Clement, die vorige week de ontslagen Bob Bradley opvolgde. De nieuwe trainer presenteerde woensdag de Franse voormalig middenvelder Claude Makélélé als zijn assistent. (ANP)