Holmes and Watson

Ralph Fiennes en Hugh Laurie in Holmes-bewerking

De Britse acteurs Ralph Fiennes en Hugh Laurie zullen een rol spelen in Sony’s komedie Holmes and Watson, gebaseerd op Arthur Conans Doyles detectiveverhalen over Sherlock Holmes. Dat meldt vakblad Variety. Hun exacte bijdrage is niet bekend, maar de hoofdrollen in de film waren al uitgedeeld aan komiek Will Ferrell (Holmes) en John C. Reilly (sidekick Watson), die eerder samenwerkten in komedies als Step Brothers (2008). De nieuwe film, geschreven en geregisseerd door Ethan Coen, zou volgend jaar moeten uitkomen. Hij heeft niets te maken met andere recente Sherlockbewerkingen zoals Guy Ritchies film Sherlock Holmes uit 2009 met Robert Downey Jr., of de populaire tv-serie Sherlock met Benedict Cumberbatch en Martin Freeman als Holmes en Watson.