Flint

Cher als actrice en producent in drinkwaterdrama

Zangeres en actrice Cher zal meespelen in Flint, een film over de vervuiling van het drinkwater in de stad Flint in Michigan. Het script is gebaseerd op het verhaal dat Time Magazine in 2016 over de drinkwatercrisis heeft gepubliceerd. Cher is ook producent van de film, die het wanbestuur dat leidde tot de vervuiling wil belichten. De actrice zal een bewoner spelen wier familie lijdt onder de vervuiling. In 1988 won Cher de Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in Moonstruck. Na Tea With Mussolini (1999) was ze sporadisch te zien in films, het laatste decennium had ze een rol in Burlesque (2010) en speelde ze zichzelf in Stuck on You (2003). Momenteel wordt er ook al gewerkt aan een documentaire over de watercrisis in Flint, door de Oscar winnende producent Paul Haggis. (The Guardian)