NRC Kijktips Nieuwsbrief

Jodie Comer en Sandra Oh in de serie 'Killing Eve'
Jodie Comer en Sandra Oh in de serie 'Killing Eve' BBC Worldwide

Elke week selecteert de mediaredactie van NRC de boeiendste programma’s in de NRC Kijktips Nieuwsbrief. Van NPO, RTL en SBS tot Netflix, Videoland en YouTube. Ter ere van het slotseizoen van Game of Thrones verschijnt er met elke aflevering nu op maandagavond een extra editie van Kijktips. Deze nieuwsbrief is tijdelijk en stopt na de laatste aflevering. What is dead may never die.

Wat kan je verwachten? In deze themanieuwsbrief staat onze recensie van de laatste aflevering en drie andere interessante stukken over Game of Thrones die we elders lazen. Bekijk anders ook even de webversie van onze eerste editie en schrijf je in.

Tips? Reacties? Mail media@nrc.nl of reageer via Twitter.