Einde loopbaan

Squasher Natalie Grinham beëindigt carrière op 38ste

Squasher Natalie Grinham speelt deze maand haar laatste toernooi als prof. Ze neemt half januari afscheid tijdens het Tournament of Champions in New York. Grinham (38) kreeg een wildcard voor het prestigieuze evenement, zodat ze nog een keer op het hoogste niveau mee kan doen. Ze won het toernooi in 2012 en 2013. „Om daar mijn internationale profcarrière te kunnen beëindigen is fantastisch”, zegt Grinham. Ze is in Australië geboren en nam tien jaar geleden, na haar huwelijk met oud-squasher Tommy Berden, de Nederlandse nationaliteit aan. Grinham stond 110 maanden in de toptien van de wereld. De tweede plek was haar hoogste positie. Grinham behaalde 21 titels in het internationale circuit en stond zes keer op het podium tijdens het individuele WK: vier keer zilver en twee keer brons. (ANP)