Kinderen

Danstheater over de liefde (8+)

Foto Phile Deprez

Vanaf maandag vier middagen op rij in jeugdtheater de Krakeling: Liefde, danstheater voor kinderen vanaf 8 jaar. In een „energiek, fysiek spektakel” gaan acht jonge performers op zoek naar liefde: een groep kinderen die langzaam opgroeit, met vallen en opstaan. Alle seizoenen van de liefde komen langs: zonnig en stormachtig, sprookjes- en kalverliefde, wilde en verstilde liefde. Iedere leeftijd krijgt een eigen kleur. Een feestelijke en kleurrijke mix op het schoolplein, in de disco en een balzaal, van knuffels, prinsen, Bollywood, hoge hakken, eerste zoenen, onhandige serenades en een wild waterballet. Maandag 2 t/m donderdag 5 januari, 14.30 uur, de Krakeling, Nieuwe Passeerdersstraat 1. www.krakeling.nl

    • Saskia van Loenen