Twee doden bij schietpartij in Hellevoetsluis

Beide slachtoffers overleden maandag in het ziekenhuis aan hun verwondingen. Over de toedracht is nog niets bekend.

Archiefbeeld
Archiefbeeld Foto: ANP/KOEN VAN WEEL

Bij een schietpartij in Hellevoetsluis zijn maandagavond twee mensen om het leven gekomen. Een man van 29 overleed maandag kort na het incident in het ziekenhuis, later stierf ook een tweede slachtoffer, een man van 25, zo meldt de politie in Rotterdam.

Twitter avatar Politie_Rdam Politie Rotterdam eo Vannacht is ook tweede slachtoffer schietpartij overleden #Branding #Hellevoetsluis

Het incident vond rond 18.00 uur plaats aan de Branding. Beide mannen moesten gereanimeerd worden, en twee traumaheli’s werden opgeroepen om de hulpdiensten te helpen. Het duo werd vervolgens naar een ziekenhuis gebracht, waar ze later op de avond beiden overleden.

Over de toedracht van de schietpartij is nog niks bekend. Volgens RTV Rijnmond werden de mannen beschoten door een derde persoon. De politie heeft echter nog geen aanhoudingen verricht. Het gebied rond de Branding is afgezet voor onderzoek.

    • Jorg Leijten
    • Philippus Zandstra