Engeland

Costa helpt koploper Chelsea aan elfde achtereenvolgende zege

Diego Costa heeft koploper Chelsea zaterdag aan de elfde overwinning op rij geholpen in de Premier League. De Spaanse spits van Braziliaanse komaf maakte met een kopbal het enige doelpunt in de uitwedstrijd tegen Crystal Palace: 0-1. Het was de derde keer op rij dat Chelsea met 1-0 won. Voor Costa was het zijn dertiende treffer van het seizoen, waarmee hij zijn productie van vorig jaar nu al heeft overtroffen. Costa, die vorige week tegen West Bromwich Albion ook al het winnende doelpunt maakte voor Chelsea, voert de topscorerslijst in Engeland aan. Chelsea heeft zeven punten meer dan nummer twee Manchester City, dat zondag de topper tegen Arsenal met 2-1 won. Leroy Sané en Raheem Sterling bogen in de tweede helft een 1-0 achterstand om voor de ploeg van trainer Pep Guardiola. (ANP)