Feestdagen zijn leesdagen NRC rond kerst en de jaarwisseling

Zaterdag 24 december

Hollands Dagboek 2016: het jaar in interviews en portretten. Met onder anderen actrice Thekla Reuten, turnzusjes Sanne en Lieke Wever, treitervlogger Ismail Ilgun, gevallen leider Diederik Samsom, schrijfster Jessica Durlacher, presidentskandidaat Marine Le Pen en topvrouw Caroline Princen. En: het Econogram, de jaarlijkse puzzel over het economische nieuws

Tussen Kerst en Oud&Nieuw

Het goede nieuws van 2016. Welke langdurig werkloze vond een baan, waar wisten burgers hun energieverbruik drastisch terug te dringen en welke nieuwe dieren werden er ontdekt?

Zaterdag 31 december

Terugkijken op 2016: de redacteuren van NRC kozen foto’s die de meeste indruk maakten Vooruitkijken naar 2017: de columnisten van NRC verheugen zich op het nieuwe jaar. En: de grote Fokke en Sukke-nieuwsquiz

De eerste week van 2017

Elke dag een jaar vooruit: Welke thema’s gaan er spelen op economisch, politiek, sportief, cultureel en wetenschappelijk gebied?

    • ---