Captain America

Chris Evans is de meest ‘waardevolle’ acteur

De Amerikaanse acteur Chris Evans levert het meeste geld op als je zijn salaris afzet tegen de opbrengsten van de films waar hij in speelt. Dit heeft zakenblad Forbes uitgerekend. Het zakenblad vergelijkt het geschatte salaris van de acteurs met de opbrengsten van de laatste drie films waarin hij of zij gespeeld heeft. Evans speelde Captain America in de populaire Marvel-films Avengers: Age of Ultron en Captain America: Civil War. Hij heeft een iets lager salaris dan de andere sterren in deze films, zoals Robert Downey Jr. Elke dollar salaris van Evans leverde de filmmaatschappij 135 dollar op. Nummer twee op de lijst is Chris Pratt, die te zien was in de kassuccessen Jurassic World en Guardians of the Galaxy. Scarlett Johansson is nummer drie. (NRC)