eredivisie

Ook Go Ahead Eagles blijkt lastige tegenstander voor PSV

PSV had het zaterdagavond voor eigen publiek moeilijk tegen Go Ahead Eagles, de nummer laatst van de eredivisie. Invaller Siem de Jong, die na een uur spelen mocht invallen en werd uitgefloten toen hij binnen de lijnen kwam, maakte in de 68ste minuut het enige doelpunt – zijn eerste competitietreffer voor PSV. De stroef draaiende ploeg van trainer Phillip Cocu speelde in de voorgaande vier competitiewedstrijden drie keer gelijk en won alleen van ADO Den Haag. Ook tegen Go Ahead Eagles ging het zaterdag dus bijzonder moeizaam. Komende zondag staat de topper tegen Ajax in de Amsterdam Arena op het programma. Het verschil is door de nederlaag van Ajax tegen FC Twente (1-0) verkleind tot drie punten, nog wel in het voordeel van de club uit Amsterdam. (ANP)