In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van november

Het hele jaar door organiseert NRC een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In november was dat 'Water'. De vakjurypijs gaat naar de inzending van Sandra Minten. “Een foto die erg nieuwsgierig maakt”, aldus jurylid Wilfried de Jong. De publieksprijs is gewonnen door Hannie de Graaff. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand december is 'Mijn beste foto'.
De winnaar: Vier dames in het buitenbad Sandra Minten
2. Arend Velsink
3. Waterplein Walter vd Es
4. Regendrup Dixie Solleveld
5. Gordelpad Victor Suy Bio
6. Henk Drost
7. Woeste elementen Willem Band
8. Reinout Mulder
9. Reflections Noortje Russel
10. Goedemorgen baasje Danielle Brandt
Winnaar publieksprijs Hannie de Graaff