In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van november

Het hele jaar door organiseert NRC een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In november was dat 'Water'. De vakjurypijs gaat naar de inzending van Sandra Minten. “Een foto die erg nieuwsgierig maakt”, aldus jurylid Wilfried de Jong. De publieksprijs is gewonnen door Hannie de Graaff. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand december is 'Mijn beste foto'.
De winnaar: Vier dames in het buitenbad
Sandra Minten
2.
Arend Velsink
3. Waterplein
Walter vd Es
4. Regendrup
Dixie Solleveld
5. Gordelpad
Victor Suy Bio
6.
Henk Drost
7. Woeste elementen
Willem Band
8.
Reinout Mulder
9. Reflections
Noortje Russel
10. Goedemorgen baasje
Danielle Brandt
Winnaar publieksprijs
Hannie de Graaff