Kinderen

Poppenvoorstellingen Sinterklaas

Zondag zijn er speciale Sinterklaasvoorstellingen bij Poppentheater Koos Kneus. Eerst tweemaal een voorstelling voor peuters (2 - 4 jaar): om 10.30 en 12.00 uur Sinterklaas in de speelgoedwinkel. Sint en Piet gaan inkopen doen maar dan blijkt het geld dat ze bij zich hebben van chocola te zijn – als dat maar goed komt. Om 14.00 uur voor iets oudere kinderen (4 - 8 jaar) Sint en Piet naar de haaien! , waarin Sint en Piet op volle zee worden verrast door een haai. En dan komen de cadeautjes ook nog terecht in de haaievinnensoep. Kan het Sinterklaasfeest wel doorgaan? Met gratis schminken, koek, drinken en een verkleedkist. Zondag 4 december, 10.30, 12.00 en 14.00 uur; Iepenplein 40 / hoek 2de Oosterparkstraat. www.kooskneus.nl

    • Saskia van Loenen