London Fields

Actrice Amber Heard aangeklaagd door filmproducent

Volgens de producent van London Fields, de film gebaseerd op de roman van Martin Amis, heeft Amber Heard contractbreuk gepleegd. De producent eist 10 miljoen dollar (9,4 miljoen euro) van de actrice, dat meldt Hollywood Reporter. Het is de zoveelste rechtszaak naar aanleiding van de film.

De controverse startte meer dan een jaar geleden toen regisseur Mathew Cullen vond dat de producenten zijn film hadden gekaapt en zaken toegevoegd waaraan hij zijn naam niet wilde verbinden. De producenten klaagden Cullen aan, omdat hij volgens hen de film niet op tijd had geleverd. Acteurs waaronder Heard en Billy Bob Thornton weigerden mee te werken aan promotie. Heard zou, behalve dat ze haar contact niet is nagekomen, vertrouwelijke informatie hebben gedeeld. (NRC)