In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van oktober

Het hele jaar door organiseert NRC een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In oktober was dat 'Kleur'. De vakjurypijs gaat naar de inzendingvan Pim Lerou. “Deze sprong er voor mij meteen uit”, zegt gastjurylid Inge van Mill . “Die vlakken en het lijnenspel geven het beeld een prachtige subtiele gelaagdheid.” De publieksprijs is gewonnen door Maarten Verhoeven. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand november is 'Water'.
Winnaar vakjuryprijs
Pim Lerou
2. Zonder titel
Ikiena
3. Op de boot naar Texel
Rolien de Jonge
4. Smoking green
Pictureman
5. Closed
Ansgar Artwork
6. Kleur
Floris Meijer
7. Maya Wildevuur
Klaas van Sloten
8. Herfst in aanbouw
Emma Vogt
9. Venster op ugo
Guus Gustafsson
10. Piets Blokkendoos
Anita Lankhuijzen
Winnaar publieksprijs: Aymara girl
Maarten Verhoeven