Behoudt hij zijn populaire Twitteraccount?

‘Such a beautiful and important evening! The forgotten man and woman will never be forgotten again. We will all come together as never before’, twitterde Trump na zijn overwinning.

Waarschijnlijk behoudt hij zijn populaire account @realDonaldTrump (13,8 miljoen volgers). Net als Obama zijn persoonlijke account @BarackObama (78,9 miljoen volgers) behield, en bleef gebruiken, nadat hij de 44ste president werd. Bij zijn aantreden krijgt Trump de beschikking over het presidentiële account @POTUS (President of The United States), dat 11,5 miljoen volgers telt. De tweets die Obama vanaf dat account verstuurde worden overgeheveld naar @POTUS44. Tot die tijd twittert Trump met een nieuwe ‘Twitter-bio’. Drie uur na zijn overwinningstoespraak stond er: „Donald J. Trump. President-elect of the United States.”

    • Wilmer Heck