Recensie

Recensie

Originele beledigingen verzinnen was nog nooit zo makkelijk

Nieuwe games

In de Amerikaanse verkiezingsstrijd kwamen heel wat scheldwoorden voorbij. Wie nu voor de hoognodige afwisseling verlangt naar beledigingen met een Brits accent, kan zijn hart ophalen met ‘Oh... Sir! The Insult Simulator’

‘Jouw vrouw heeft een gezicht als een pruim, heeft nog nooit Star Wars gezien en liet een windje op de auto van je neef!” Het is een van de bizarre beledigingen waarmee je in Oh...Sir! The Insult Simulator een discussie kunt beslechten. Om iemand van jouw stoel in de trein af te krijgen of iemand af te poeieren in een dierenwinkel. Natuurlijk werken beledigingen als ‘jouw wiskundeleraar poseert naakt voor je moeder’ het beste met een dik Brits accent. Deze game van Gambitious Digital Entertainment laat je grinniken bij het opstellen van de zinnen die je tegenstander – A.I. of een andere speler – als een dolk in het hart moeten raken. Om de beurt selecteer je in Oh...Sir! uit een lijst de zelfstandig naamwoorden, voegwoorden en werkwoorden om kloppende zinnen te maken. Je tegenstander put uit dezelfde beperkte lijst, dus je moet strategisch de belediging opbouwen. Gelukkig heb je twee unieke zinsdelen achter de hand om een zo hard en lang mogelijke kwetsende opmerking te maken. Oh...Sir! is ‘leuker dan het haar van je moeder’!