Kandidaten Wie is de Mol? gepresenteerd

Meest in het oog springende deelnemers zijn Jeroen Kijk in de Vegte, Jochem van Gelder en Sanne Wallis de Vries.

Foto Bart Maat / ANP

Omroep AVROTROS heeft bekendgemaakt welke kandidaten er meedoen aan het nieuwe seizoen van spelprogramma Wie is de Mol?. Bekendste deelnemers zijn cabaretier Sanne Wallis de Vries, radio- en tv-presentator Jeroen Kijk in de Vegte en presentator Jochem van Gelder.

Ook actrices Imanuelle Grives en Sigrid ten Napel, de Vlaamse toneelacteur Thomas Cammaert, columniste Roos Schlikker, choreograaf Vincent Vianen, presentatrice Yvonne Coldeweijer en wetenschapsjournalist Diederik Jekel behoren tot de kandidaten. De zoektocht van de tien kandidaten naar de verrader in hun midden is vanaf 7 januari op tv. De opnames waren aan de westkust van de Verenigde Staten.

Lees ook: Een duik in de modder helpt een BN’er vooruit

Vorig jaar was KRO-NCRV-presentator Klaas van Kruistum de mol en winnaar was BNN-VARA-presentator Tim Hofman. In 2013 won het spelprogramma een Gouden Televizier-Ring.