Recensie

horrorkomedie

An American Werewolf in London krijgt remake

Max Landis, de zoon van schrijver en regisseur John Landis, zal de remake van zijn vaders horrorkomedie An American Werewolf in London schrijven en regisseren. Dat meldt website Deadline. Producenten van de remake zijn David Albert and Robert Kirkman die eerder werkten aan de succesvolle tv-serie The Walking Dead.

De originele film uit 1981 gaat over twee Amerikaanse jongeren, gespeeld door David Naughton en Griffin Dunne, die worden aangevallen door een weerwolf tijdens een backpackvakantie in Engeland. Het personage van Dunne sterft snel, het personage van Naughton transformeert in een weerwolf. De film kreeg een Oscar voor zijn make-up en verwierf een cultstatus. In 1997 volgde een sequel met de titel An American Werewolf in Paris.

    • Sabeth Snijders