Wat kunnen we van Amerikaanse presidenten leren?

Carrièrelessen

De ene Amerikaanse president kon goed overtuigen, de andere hakte moeiteloos knopen door. Of koos gewoon de juiste partner. Wat kunnen we van ze leren? „Als Bill Clinton je hand schudt, heb je het gevoel dat de wereld om jou draait.”

Foto Wikimedia

President van de Verenigde Staten: het is de meest begeerde en stressvolle baan van de wereld. Kijk maar naar de grijze haren van Barack Obama. Toch overleven presidenten over het algemeen de vier of acht jaar met niet-aflatende stress, met alleen maar een paar nieuwe rimpels. Hoe doen ze dat en wat kunnen ondernemers, freelancers, leidinggevenden en werknemers van ze leren?

Lees ook: De laatste 100 dagen van president Obama

Actuele vacatures

Meer vacatures

Uitgelichte artikelen

Meer artikelen