Recensie

Recensie Muziek

Je eeltvuisten halen niets uit tegen duivelse vleermuizen

Met gebronsde en gespierde helden met namen als ‘Canon the Barbarian’, ‘Xera Warrior Princess’ en ‘Sir Cancelot’ kun je natuurlijk niet teleurstellen. Het geestige Tap ‘N’ Slash is een kruising tussen Diablo 3 en Qbert. Met een van die gespierde helden moet je je in een isometrisch slagveld een weg banen langs duivelse vleermuizen, orken en andere groteske demonen.

Je hebt maar een beperkt aantal aanvallen met je wapen tot je beschikking. Dus als je als Canon door een kerker zigzagt (je kunt alleen maar met kleine stappen 45 graden naar links of rechts bewegen in het speelscherm) moet je wapeniconen oppakken om je aanvallen op peil te houden. Anders sterf je een bloederige dood als je een monster tegenkomt; die eeltvuisten halen niks uit tegen klauwen die in de negende ring van de hel scherp geveild zijn.

Tap ‘N’ Slash is een leuke en gratis manier om je tijd te verspillen op een druilerige dag. De in-app aankopen worden gelukkig niet door je strot geduwd. Maar wil je echt geld uitgeven? Koop dan Diablo 3.