Italië

Inter verliest weer,Milan verslaat Juve

Het gaat er steeds slechter uitzien voor Frank de Boer bij Internazionale. De Nederlandse trainer zag zijn ploeg zondag in de slotfase opnieuw onderuit gaan, ditmaal bij Atalanta Bergamo (2-1), en moet volgens La Gazetta dello Sport vrezen voor zijn baan. Na spoedberaad in de top van Inter zou zijn besloten dat De Boer respijt krijgt tot en met het midweekse duel met Torino van woensdag. Inter heeft uit de laatste vier duels één punt gehaald en is gezakt naar de veertiende plaats in de Serie A. Met stadgenoot AC Milan gaat het beter. De rossoneri brachten zaterdag de spanning in de titelstrijd terug door koploper Juventus met 1-0 te verslaan. Het achttienjarige talent Manuel Locatelli besliste de topper met een prachtig schot in de kruising. Milan staat nu op twee punten van titelhouder Juventus. (ANP)