In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van september

Het hele jaar door organiseert NRC een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In september was dat 'Landschap'. De vakjurypijs gaat naar de inzending van Rob L. Roos. “Een foto moet eerst en vooral weten te raken. Vervolgens gaat het om licht, compositie en techniek. Deze foto doet het allemaal, en ook nog eens in de juiste volgorde”, zegt gastjurylid Bas Meelker. De publieksprijs is gewonnen door Marwah Ramzi. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand oktober is 'Kleur'.
De winnaar.
Rob L. Roos
2. Kroezeboom bij nacht.
Wieger Dam
3. Rust.
Erik van Asten
4. Wind en zeilen, zon en Noordzee.
J. Spee
5. Zeelandbrug.
Génol de Jong
6. Hedwige moet blijven
Mac Schulte
7. De Poel Amstelveen
Michel Moring
8. Koeien in de ochtendmist.
Frieda Buunen-van Vliet
9. Septemberzon.
Karin Cijsouw
10. Coquelicots.
Pieter Geevers
Winnaar publieksprijs.
Marwah Ramzi