Golf

Langverwachte rentree Tiger Woods uitgesteld

De langverwachte rentree van Tiger Woods deze week gaat niet door. De 40-jarige Amerikaanse golfer heeft zich maandag teruggetrokken van de startlijst van het Safeway Open in het Californische Napa, zo meldt hij op zijn eigen website. Veertienvoudig majorwinnaar Woods speelde zijn laatste toernooi in augustus 2015. Een slepende rugblessure hinderde hem te veel. Hij onderging twee operaties en werkte in alle rust aan zijn herstel. Het openingstoernooi op de Amerikaanse PGA-Tour in Napa zou na veertien maanden het decor van die comeback moeten zijn. Woods laat weten dat hij fit is, maar dat zijn spel nog niet goed genoeg is voor een rentree. De golfer die 683 weken de wereldranglijst aanvoerde, heeft zich ook afgemeld voor de Turkish Airlines Open in november. (ANP, Reuters)