Zomervlog: Drone Experience Day op het Mediapark

Vloggers Tosca Niterink & Anita Janssen doen deze zomer wanhopig moeite om zich te amuseren. Daartoe speuren ze gewapend met zwaar videogeschut de evenementen af. Van het Broccoli Festival tot de kofferbakverkoop in Cadzand. Van Bach Buiten in Amsterdam-Noord, de Robeco Summer nights tot het Wolfeest in Balloo.

Voor de afsluitende zomervlog over zomerse evenementen gingen Tosca en Anita naar een nieuw type evenement: de Drone Experience Day.

“Er is iets met drones in Hilversum,” probeerde Annie.

“Ja, nou en? Lijkt me niks aan!”

“Mij wel! We hoeven toch niet altijd jou zin te doen, laatst had je ook geen zin in dat gedoe met die luchtballonnen, dus we deden iets anders stoms.”

“Hmmm…Hilversum is wel lekker dichtbij en het is mooi weer, dus dat drone gedoe zal wel ergens buiten zijn op een voetbalveld, dus ach, oké jij je zin…als je maar niet denkt dat ik in zo’n ding ga zitten.”

“Nee, daar ben je veel te dik voor.”

“Ik heb zin in patat. Er staat vast een patatkraam.”

“Tuurlijk!”

Wat een desillusie: de Drone Experience was binnen, in Studio20, op het Media Park. En daar was op deze septemberdag ook nog open dag ook met bussen vol ramptoeristen, in de rij voor een treintje. En er was geen mobiel patatsteunpunt te bekennen. Als je het niet gelooft kijk je het filmpje maar…

    • Anita Janssen & Tosca Niterink