Vervolgfilm

Charlize Theron staat centraal in opvolger ‘Fury Road’

Mad Max: Fury Road van regisseur George Miller krijgt een vervolgfilm. In het vervolg – een zogeheten ‘prequel’ – zal het personage van Charlize Theron, Furiosa, centraal staan in de periode voordat ze de titelheld Max Max – in Mad Max: Fury Road gespeeld door Tom Hardy – leert kennen.

De opnamen van de film zouden later dit jaar van start gaan in New South Wales. Dat meldt het dagblad Australian Herald Sun. Mad Max: Fury Road was vorig jaar een verrassingshit in de bioscopen. De film werd wijd en zijd geprezen en kreeg liefst zes prijzen bij de Oscars, vooral in de technische categorieën. De Mad Max-reeks was ook succesvol in de jaren tachtig. Toen werd de titelrol vertolkt door Mel Gibson, die van regisseur Miller zijn eerste grote filmrol kreeg.