Engels voetbal

Drie nederlagen op rij: rampweek voor Manchester United

Manchester United heeft zondag voor de derde keer op rij in ruim een week tijd verloren. Na de nederlagen tegen Manchester City (competitie) en Feyenoord (Europa League), was ook Watford te sterk voor het team van trainer José Mourinho: 3-1. Watford opende in de 34ste minuut de score via Étienne Capoue. De gelijkmaker van United kwam in de 62ste minuut op naam van Marcus Rashford. Zeven minuten voor tijd zette Juan Camilo Zúñiga Watford op voorsprong. In blessuretijd bepaalde aanvoerder Troy Deeney vanaf de strafschopstip de eindstand op 3-1. Na vijf duels heeft United negen punten, zes minder dan koploper Manchester City. Everton staat tweede. De ploeg van trainer Ronald Koeman versloeg Middlesbrough met 3-1. (ANP)

    • Auteur Onbekend