NRC viert feest: vijf jaar filmbijlage

Vijf jaar filmbijlage
Vijf jaar filmbijlage

Deze maand is het vijf jaar geleden dat de eerste filmbijlage van NRC Handelsblad verscheen. Om dit te vieren, vindt op 23 oktober de eerste NRC Filmdag in het Ketelhuis in Amsterdam plaats. Als het aan ons ligt, wordt dit een jaarlijks evenement: een hele zondag film met inleidingen van de filmredactie, lunch en diner. En met, naast de winnaar van een jaarlijkse lezerspeiling, een aantal previews van prachtige films die binnenkort in de bioscoop worden verwacht.

Op 28 september maken wij het programma van de NRC Filmdag bekend en start de kaartverkoop. Tot op dat moment is het woord aan jou: wat is de beste film van de afgelopen vijf jaar? Het is geen vrijblijvende peiling: de winnaar opent op 23 oktober de eerste NRC Filmdag.