In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van augustus

Het hele jaar door organiseert NRC een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In augustus was dat 'Ontspanning'. De vakjurypijs gaat naar de inzending 'Ochtenddutjes' van Rosa Wolbert. “Sfeer, compositie, kleur – deze foto heeft het allemaal”, zegt NRC-fotoredactiechef Evert Hermans. De publieksprijs is gewonnen door Justin Sinner. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand september is 'Landschap'.
De winnende foto: Ochtenddutjes.
Rosa Wolbert
2. In alle rust.
Andre Villerius
3. Zonder titel.
Wilfried Nijhof
4. Schommelend de lucht in.
Jacomijn Dijkers
5. Zonder titel
Marjolein Moens
6. Zonder titel
Ineke Roordink
7. Zonder titel
Ingrid Polderman
8. Sira.
Barbara van Zijll de Jong
9. Museumbezoek Singer Laren.
Fonce
10. Zen aan zee.
Cynthia van der Brugge
Winnaar van de publieksprijs: Ontspanning op Texel.
Justin Sinner Pictures