Amerika 2016

The Presidential Podcast #13: Een onverwachte inhaalmanoeuvre

vpro-nrc-the-presidential-podcast-2-1-1-300x300-1-1
Na een rampzalige post-conventie zomer (waarin hij onder meer de ouders van een gedode militair beledigde), een totale herziening van zijn campagnestaf en grote onduidelijkheid over wat tot dan toe het kernthema van zijn campagne was - immigratie - leek de Trump-campagne ten dode opgeschreven. Maar zoals al een jaar lang het geval is bij The Donald: niets is wat het lijkt. De meest recente poll van CNN geeft Trump inmiddels landelijk zelfs een voorsprong op Hillary Clinton. Wat werkt er dus wel, in de campagne van de vastgoedmagnaat? En vooral ook: wat werkt er niet bij Hillary? Guus Valk en Chris Kijne bespreken het in deel 13 van The Presidential Podcast:

Beluister hieronder de eerdere afleveringen, of neem hier een abonnement via iTunes of Stitcher.

Blogger

Guus Valk

Guus Valk volgt als correspondent in de Verenigde Staten de verkiezingsstrijd. Eerder was hij Midden Oosten-correspondent en politiek redacteur in Den Haag voor NRC Handelsblad.

    • Guus Valk
    • Chris Kijne