Politie

Opslagplaats ontdekt vol gestolen fietsen in Tilburg

Een tip over het verwisselen van kentekenplaten van een busje in Tilburg heeft daar geleid tot de ontdekking van een opslagplaats vol gestolen fietsen. Twee mannen zijn dit weekeinde opgepakt op verdenking van diefstal en heling. In de loods en in het busje zelf vonden agenten 27 rijwielen. Het ging volgens de politie om relatief nieuwe fietsen van gerenommeerde, duurdere merken. In de opslagplaats lag ook gereedschap om sloten te verwijderen en er lagen opengebroken sloten en tientallen nieuwe fietssloten. Van vier fietsen kon al snel de eigenaar worden achterhaald vanwege al gedane aangiften. De twee verdachten zijn een 31-jarige man uit Sprang-Capelle en een 27-jarige man uit Hooge Zwaluwe. Beiden zitten nog vast. (ANP)

    • Auteur Onbekend