Vitesse speelt gelijk tegen FC Utrecht

In de Arnhemse Gelredome kwamen de twee clubs niet verder dan 1-1.

Vitesse speler Ricky van Wolfswinkel scoort de 1-0, FC Utrecht keeper Robbin Ruiter is kansloos.
Vitesse speler Ricky van Wolfswinkel scoort de 1-0, FC Utrecht keeper Robbin Ruiter is kansloos. Foto ANP

Vitesse heeft vrijdagavond in de Gelredome gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. Ricky van Wolfswinkel bracht de Arnhemmers vlak voor rust op voorsprong na een actie met een dubbele schaar van Milot Rashica. Het was Van Wofswinkels derde dit seizoen, in vier wedstrijden tijd.

De 1-1 van Van Wolfswinkel. Met de dubbele schaar van Rashica.

Twitter avatar Bastiaan33 Bastiaan Vrijhof Prachtige dubbele schaar van #Rashica bij de 1-0 van Vitesse tegen FC Utrecht! #VitUtr https://t.co/kzsBsF4eNm

De gelijkmaker kwam halverwege de tweede helft van de voet van Sébastien Haller die - net als Van Wolfswinkel - zijn derde van het seizoen maakte. Vitesse staat nu vierde met zeven punten. Utrecht staat na twee gelijke spelen op twee punten en neemt de vijftiende plek in.

De 1-1 van Haller.

Twitter avatar 1tubebody tube body Sébastien Haller Goal Vitesse Arnhem 1 1 FC Utrecht: https://t.co/BSo8Et05go via @YouTube

Kledingbedrijf maakt fout, Utrecht-fans op Vitesse-shirts

Kledingbedrijf COPA presenteerde deze week samen met Vitesse een nieuw shirt voor fans van de voetbalclub uit Arnhem. Op de voorkant van het shirt, dat het oude Vitesse-stadion Nieuw Monnikenhuize zou moeten voorstellen, waren per ongeluk fans van FC Utrecht afgedrukt.

Vitesse-fans wezen COPA op de fout. De shirts zij inmiddels uit de handel genomen. “We hadden niet goed genoeg opgelet”, zei Osin Peltenbur van COPA tegen De Gelderlander. “We gaan een nieuw shirt maken, maar dat gaat helaas wel even duren.”