Amerika 2016

The Presidential Podcast #12: Is de campagne afgelopen, of begint hij net?

VPRO-presentator Chris Kijne en NRC-correspondent Guus Valk volgen in een tweewekelijkse podcast de race. Dit keer: de nieuwe campagnestrategie van Donald Trump.

vpro-nrc-the-presidential-podcast-2-1-1-300x300-1-1
Na een paar rampzalige campagneweken waarin Donald Trump zijn post-conventie-bump effectief wist af te schaven door ruzie te maken met de ouders van een gedecoreerde, gesneuvelde militair, was het tijd voor radicale maatregelen. Maar in plaats van minder de Donald te zijn, koos Trump een nieuwe campagnestrateeg die hem vermoedelijk nog wilder en woester om zich heen laat slaan. Of toch niet? En terwijl de berichten over haar emails en de te nauwe banden tussen het State Department en de Clinton Foundation toenemen, doet Hillary er juist het zwijgen toe. Komt zij daarmee weg?

Luister naar aflevering 12 van The Presidential Podcast van NRC-correspondent Guus Valk en VPRO-presentator Chris Kijne:

Beluister hieronder de eerdere afleveringen, of neem hier een abonnement via iTunes of Stitcher.

Blogger

Guus Valk

Guus Valk volgt als correspondent in de Verenigde Staten de verkiezingsstrijd. Eerder was hij Midden Oosten-correspondent en politiek redacteur in Den Haag voor NRC Handelsblad.