Voetbal

Bart Ramselaar van FC Utrecht naar PSV

None

Bart Ramselaar heeft een contract voor vijf jaar getekend bij PSV. De 20-jarige middenvelder komt over van FC Utrecht, dat ruim zes miljoen euro voor de voetballer ontvangt. Ramselaar doorliep bij FC Utrecht alle hogere jeugdelftallen en debuteerde op 1 maart 2015 in de eredivisie tegen Feyenoord. Hij groeide al snel uit tot vaste waarde in de ploeg van Erik ten Hag, en werd in mei ook voor het eerst geselecteerd voor het Nederlands elftal. Tot een debuut voor Oranje kwam het tot nu toe niet. PSV en FC Utrecht bereikten eerder al een akkoord over de transfer van Ramselaar. De speler doorliep daarna met succes de medische keuring. Hij sloot donderdag aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu, die zich voorbereidt op de eredivisiewedstrijd tegen SC Heerenveen van dit weekend. (ANP)

    • Maarten Scholten