Premier League

Liverpool wint in Londen met 4-3 van Arsenal

Liverpool is het seizoen in de Premier League begonnen met een spectaculaire zege op Arsenal. De ploeg van trainer Jürgen Klopp – met Georginio Wijnaldum in de basis – won in Londen met 4-3. Theo Walcott zette Arsenal op voorsprong, maar op slag van rust maakte Philippe Coutinho gelijk. Door goals van Adam Lallana, opnieuw Coutinho en Sadio Mané liep Liverpool uit naar 4-1. Arsenal bracht de spanning nog terug maar kon de nederlaag niet voorkomen. Manchester United (3-1 tegen Bournemouth) en City (2-1 tegen Sunderland) wonnen hun eerste duel. Trainer Ronald Koeman speelde gelijk bij zijn debuut als trainer van Everton. Thuis tegen Tottenham Hotspur, waar spits Vincent Janssen als invaller debuteerde, werd het 1-1. Titelverdediger Leicester City verloor bij Hull City: 2-1. (ANP)

    • Steven Verseput