Zomervloggers: Castlefest bij kasteel Keukenhof

Vloggers Tosca Niterink & Anita Janssen doen deze zomer wanhopig moeite om zich te amuseren. Daartoe speuren ze gewapend met zwaar videogeschut de evenementen af. Van het Broccoli Festival tot de kofferbakverkoop in Cadzand. Van Bach Buiten in Amsterdam-Noord, de Robeco Summer nights tot het Wolfeest in Balloo.

We hingen koud op de middelste sport van de evenementenladder deze week, of daar sloeg de fantasie van dat ding op hol, en ging met zichzelf en Annie en mij halverwege op de loop. Hij draafde helemaal door naar Lisse, waarschijnlijk omdat daar Castlefest was, een plek waar fantasie en vingerverf de boventoon voeren.

Hoepel jurken

Een kruispunt van hoepel jurken en puntmuts-toerisme. En dat allemaal in het grote enge bos rondom kasteel Keukenhof. Als we dat hadden geweten, hadden we onszelf ook even snel als Johnny Depp en hobby hobbit verkleed. Dan waren we niet zo opgevallen, want iedereen keek naar ons. Wie stellen zij nu voor, zag je ze denken. Het meisje met het rode haar, hoorde ik achter me fluisteren en die ander moet het een amateur Assepoester voorstellen, ik kan er geen chocola van maken… Al waren we niet erg fantasievol aangekleed voor een fantasyfestival, we hebben er zoals je op het filmpje zien kan een aardige dag gehad. Tot de volgende week.