nieuwssite

Arianna Huffington weg bij The Huffington Post

Arianna Huffington, mede-oprichter van de Amerikaanse nieuwssite The Huffington Post, stapt op. Dat schrijft The Wall Street Journal. De 66-jarige Huffington werkt aan een nog te lanceren start-up, Thrive Global, die zich richt op gezondheid en welzijn. Huffington wil met workshops en online cursussen voor bedrijven het welzijn van hun medewerkers verbeteren. De start-up moet in de komende maanden worden gelanceerd. Huffington schreef eerder al boeken over gezondheid, zoals De slaaprevolutie (2016) en Het nieuwe succes (2014). In 2005 begon Huffington The Huffington Post samen met de Amerikaanse zakenman Kenneth Lerer. Het platform (nu van Verizon Communications) groeide uit tot een van de grootste online mediakanalen in de Verenigde Staten, en heeft daarnaast veertien internationale edities, in tien verschillende talen. In april werd bekend dat Huffington toetrad tot het bestuur van de Amerikaanse taxidienst Uber. (NRC)