Transfer

Pogba voor keuring naar Manchester

Paul Pogba staat op het punt terug te keren bij zijn oude club Manchester United. In een korte verklaring meldde de Engelse topclub zondag dat de Franse international toestemming heeft gekregen van zijn huidige club Juventus voor een medische keuring om de transfer af te ronden. Het is voor het eerst dat United officieel bevestigt dat Pogba komt. Volgens mediaberichten betaalt United zo’n 120 miljoen euro, dat maakt de 23-jarige Pogba de duurste speler ooit. Hij wordt de vierde aankoop van Uniteds nieuwe trainer José Mourinho, die eerder Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly en Henrikh Mkhitaryan haalde. Bekerwinnaar United won gisteren de eerste prijs onder Mourinho, de Engelse Super Cup. Kampioen Leicester City werd in de strijd om de Community Shield met 2-1 verslagen. (ANP)

    • Steven Verseput