In beeld

Klik, en weer door

Wat ziet een toerist die Nederland in één dag wil zien? Hij sjeest langs Amsterdam, Rotterdam, Delft en Den Haag. En maar genieten.
Amsterdam, 09:22 uur. Marjolein van Tours & Tickets laat een groep toeristen uit tien landen een stukje van de Randstad zien: de tour Grand Holland.
David van Dam
Amsterdam 09:28 uur. Tijd om te vertrekken.
David van Dam
Rotterdam 11:01 uur. Naar de Markthal, de Kubuswoningen en even de Euromast op.
David van Dam
Rotterdam 11:12 uur: in de Markthal. Louis Schofield (de man met de korte broek en het streepjesshirt) en zijn vrouw Marylin zijn negen dagen in Europa.
David van Dam
Rotterdam 12:06 uur: op de Euromast. Vóór deze twee dagen Nederland zaten Scofield en zijn vrouw op een cruise langs Ierland, Noord-Ierland, Schotland, Engeland, Guernsey en Frankrijk.
David van Dam
Delft 13:31 uur. Lunchen in het centrum van Delft en een blik in het Delfts Blauwmuseum.
David van Dam
Delft 15:01 uur: in het Delfst Blauwmuseum. Scofield en zijn vrouw wilden graag naar Nederland omdat zijn opa en oma van moeders kant in 1906 vanuit Rotterdam naar de Verenigde Staten emigreerden.
David van Dam
Den Haag 16:50. Naar het Binnenhof en Paleis Noordeinde vanuit de bus en een fotostop bij het Vredespaleis. De dag na de tour door Nederland vliegen Scofield en zijn vrouw weer naar huis. Advocaat Schofield staat de volgende ochtend weer in de rechtszaal.
David van Dam