Overstap

Aanvaller Steven Berghuis op huurbasis naar Feyenoord

De transfer van Steven Berghuis naar Feyenoord is rond. De club presenteerde de aanvaller maandag. Berghuis komt per direct op huurbasis over van het Engelse Watford, waar hij afgelopen seizoen weinig speeltijd kreeg. De 24-jarige Berghuis wilde graag in Rotterdam aan de slag en was daarom bereid fors salaris in te leveren. „Steven is een speler met veel creativiteit, een uitstekende traptechniek en scorend vermogen. Zijn komst wordt breed gedragen binnen de club, we zijn ervan overtuigd dat hij een echte versterking is voor Feyenoord”, aldus technisch directeur Martin van Geel. Berghuis sloot het voorbije seizoen af als international, hij speelde drie oefenduels en maakte daarin een goede indruk. Hij speelde eerder voor FC Twente en AZ. (ANP)